Løbsresultater

Sejr til Do it Mingus...

🤪 Do it Mingus vandt i Århus fredag eftermiddag. Han gik et stærkt løb og vandt rimelig let..Kæmpe stort TILLYKKE til alle i Stald Mingus med den fortjente sejr..

Belle Ami Butcher havde det svært på den krævende bane - men Michelle fik hende guided rundt og hun afsluttede helt forrygende og nåede frem til en fin tredie plads...🙂

Det blev en fin eftermiddag i Odense i går.. Date Night vandt sit løb efter devisen spids og slut...Flot præstation - ejerkredsen ønskes tillykke...Dodo Laser tog et par galoptrin og mistede dermed formentlig anden pladsen - men hun sluttede godt af og nåede en 5. plads..Do it MIngus blev påkørt mens han var på vej frem ned langs opløbet - rigtig ærgerligt,,,Belle Ami Butcher fandt desværre galopskoene frem og blev diskvalificeret..Øv...I dagens sidste løb vandt vores tidligere hest Angelina Butcher for sin ejer og træner Henrik Frandsen..Tillykke til kredsen omkring hendes...
Yderst til venstre ses T-Bird Malou, der i går vandt sit come-back løb efter en længere pause!! Whitney T blev anden i sit løb - så det var en rigtig flot eftermiddag for Addie og Johnny - Vi ønsker stort TILLYKKE!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 07:27

Det er et skønt sted du har fået op at stå i Taulov, og som altid ser det godt ud hos dig. Og jeg synes dine heste har fungeret godt i år.

...
13.03 | 13:52

syntes du får alt for lidt ud af det

...
14.09 | 01:06

Hei!
Jeg kjøpte Wannabe Butcher hos dere i april 2016. Utrolig kjekt å se bilder av ham her!

...
27.05 | 23:51

Sikke en fin side. Dejlige mennesker og dejlige heste..

...
Du kan lide denne side