Træningsmuligheder på gården

Dejlige bakkede folde

Gården ligger i et skønt bakket landskab og de fleste af foldene er med bløde bakker, som vi tror på gør hestene stærke. Især føllene kan vi se har meget gavn af at løbe i bakkerne. De får alle sammen meget veludviklede muskler på bagen og lårene, hvilket er et stort plus for dem idet det er her motoren og farten kommer fra når de engang skal gøre karriere på travbanerne....
Wannabe Butcher i fuld fart over bakketoppen....

Travsporet

Travsporet fik vi anlagt i 2009 efter megen omtanke og gode råd fra andre der tidligere har anlagt eget travspor. Der bliver dagligt trænet på sporet og det er en perfekt bane til joggeture i moderat tempo samt styrketræning og med sine bakker kræver det koncentration af hestene, hvilket er en god udfordring for specielt de unge heste. Her i 2014 har Frantz arbejdet yderligere med sporet og det er blevet forlænget således at der kan køres intervalarbejder med en ca. 650 meter lang ligeudbane med stigning.
sporet bliver passet hver dag....

Travsporet

APRIL 2015 - ny belægning på store dele af sporet - samt dræn anlagt 3 steder for at få en bedre afvanding af sporet...

Sporet set nede fra sløjfen og op mod ridehuset...

Roundpen med sandgrube

I forbindelse med anlæggelse af hegnene fik vi Poda til at anlægge en roundpen med en drænet sandgrube. Den er meget anvendelig idet den både kan bruges i inderkredsen til bl.a. longering og til noget tungere sand træning i yderkredsen.
Oktober 2010 Roundpen næsten færdig og klar til brug....

Skridtmaskine

Skridtmaskinen har vi haft nu i næsten 7 år. Den er stort set uundværlig i det daglige og bruges både til pensionærernes rideheste og vores travere.
Pay på båndet september 2008

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 07:27

Det er et skønt sted du har fået op at stå i Taulov, og som altid ser det godt ud hos dig. Og jeg synes dine heste har fungeret godt i år.

...
13.03 | 13:52

syntes du får alt for lidt ud af det

...
14.09 | 01:06

Hei!
Jeg kjøpte Wannabe Butcher hos dere i april 2016. Utrolig kjekt å se bilder av ham her!

...
27.05 | 23:51

Sikke en fin side. Dejlige mennesker og dejlige heste..

...
Du kan lide denne side